La CUP reclama des de Tarragona desobediència al jutge Llarena

Nova concentració aquets dimecres davant els Jutjats de Tarragona per reclamar la llibertat dels polítics presos i exiliats, aquest cop amb la participació del portaveu de la CUP al Parlament, Carles Riera. Uns Jutjats de Tarragona que han arxivat la causa contra cinc persones per la vaga del 3 d'octubre.bre

Amb la presència de Riera, la CUP ha volgut escenificar el seu suport a la concentració diària i en silenci que cada dia de dilluns a divendres es duu a terme a les portes del Palau de Justícia de Tarragona per a reclamar la llibertat del presos polítics i els exiliats.

Des de Tarragona, Riera ha volgut fer una crida a no defallir en les concentracions no violentes per reclamar la llibertat dels presos tot i el seu trasllat a Catalunya i ha reclamat a la resta de partits independentistes desobediència al jutge Llarena després que decretés la suspensió de càrrecs dels actuals diputats empresonats i exiliats.

Uns jutjats de Tarragona que en els darrers dies han arxivat la causa contra cinc persones investigades per la seva participació a la vaga del 3 d'octubre, entre ells la regidora de la CUP a Tarragona Laia Estrada. Els encausats celebren l'arxivament de la causa com una victòria.

Tot i l'arxivament d'aquesta causa, encara s'està pendent de si prosperen les encara obertes pel referèndum de l'1 d'octubre i la vaga del 8 de novembre.