L'empresa pirotècnica Poleggi s'estrena en el Concurs de Focs Artificials a Tarragona

 

La pirotècnia Poleggi de Canepine d’Itàlia ultima els preparatius per l’actuació d’aquesta nit. Serà el primer cop que participen en el Concurs Internacional de castells de Focs de Tarragona.

De totes les empreses pirotècniques que participen en aquesta 28ena edició, la italiana és la més antiga. Des de 1850, la empresa fundada per la família Poleggi és una dels referents al seu país. Enguany, aterren a Bilbao i Tarragona amb la intenció de mostrar el seu espectacle a tots els ciutadans.

Els italians combinen la fabricació dels tradicionals valorats efectes pirotècnics italians amb la incorporació d’efectes moderns i innovadors. En aquesta primera participació al concurs tarragoní, dispararan una quantitat de massa pirotècnia d’uns 500 kg.

Els Poleggi són uns habituals en els grans esdeveniments pirotècnics al seu país i en els últims anys ha iniciat una progressiva presència a grans concursos i festivals internacionals, com són els de San Sebastián, Malta i, aquest any, Tarragona.

A banda de confeccionar i organitzar espectacles pirotècnics, la empresa italiana també realitza vídeo mappings i shows piromusicals. A més, també instal·len escenaris per a grans concerts i il·luminacions per a esdeveniments.