Rocha torna, Fali renova

 

El Nàstic comença dilluns els entrenaments, i ho farà amb Fali, que ha renovat fins al 2022, i atenció amb David Rocha, que es desvincula de l'Oviedo i torna a Tarragona 2 anys i mig després.

2 anys i mig després David Rocha torna al Nàstic. El migcampista extremeny es desvincula del Real Oviedo, equip on ha militat des de l’estiu del 2016, per firmar per dues temporades més una opcional amb el Nàstic. Rocha tronarà a jugar al Nou Estadi en la que serà la seva quarta temporada vestint de grana. El migcampista va ser un dels futbolistes més destacats en el retorn al futbol professional de l’equip tarragoní. Ell va marcar un dels gols al Playoff d’ascens contra el Huesca que va suposar l’ascens a segona divisió. Quan va deixar el Nàstic, de fet, ja va deixar oberta la porta a un possible retorn al club i així ho va explicar al programa Dorsal 12 d’aquesta casa.

Per altra banda, la secretaria tècnica ha oficialitzat l’ampliació del contracte de Fali fins l’any 2022. El migcampista valencià va tornar el passat gener al Nàstic després d’una llarga cessió al Barça B on va progressar futbolísticament. Des que va tornar a la disciplina grana, Fali s’ha convertit en un ídol per a l’afició i en un fixe tant en els onzes de Nano Rivas com de José Antonio Gordillo. Tots dos jugadors començaran la pretemporada aquest dilluns vinent sota les ordres del tècnic andalús.