El Nàstic congela el preu dels abonaments mentre acaba de perfilar la nova plantilla

Els socis del Nàstic ja saben el que hauran de pagar per a renovar els seus carnets de cara a la tercera temporada consecutiva de l'equip a la Segona Divisió. Seran els mateixos de l'any passat. El que no saben els socis granes és quins jugadors nous arribaran a la plantilla, una incògnita que hauria de començar a desxifrar-se aquesta mateixa setmana.

Quan queda menys d'una setmana per a la tornada dels entrenaments de la primera plantilla del Nàstic, s’està a l'espera de conèixer quins nous jugadors la conformaran, després de que en els darrers dies només s'hagi assistit a la sortida de jugadors que acabaven contracte, fins a vuit.

D'aquesta manera, des del club grana treballen per acabar de tancar tot un seguit d'incorporacions, es parla d'entre quatre i sis, per a anunciar-les ja aquesta mateixa setmana i que dilluns vinent puguin estar ja a les ordres de José Antonio Gordillo.

Un Nàstic que ha presentat aquest dimarts la campanya d'abonaments per a aquesta temporada, que es posarà en marxa aquest mateix dijous. Uns carnets anuals del club que congelen tarifes respecte a la temporada passada, amb 300 euros a tribuna, 200 a preferent i 150 als gols. La gran novetat és el carnet Tarraco Invicta, destinat als ocupants de la Grada Jove, que constarà 60 euros.

El club manté les rebaixes de fins a l 50 per cent per a aturats, persones amb discapacitat i socis amb més de 50 anys d'antiguitat.