Tarragona 2018 treballa per evitar la imatge de cadires buides en la cloenda dels Jocs

Recta final dels Jocs Mediterranis que han superat l'equador i encaren l'últim cap de setmana amb l'expectativa posada a la cloenda. Una gala que podran seguir en directe, diumenge a Tac12, i a la qual els organitzadors busquen evitar la imatge de les butaques buides de la inauguració.

L’organització dels Jocs Mediterranis no vol que es repeteixi la imatge de cadires buides durant la cerimònia de clausura, que es farà aquest diumenge. Serà l’acte que tancarà oficialment els Jocs i una de les dificultats afegides per omplir el Nou Estadi és que molts esportistes ja hauran marxat, ja que les seves competicions ja hauran acabat. És el cas per exemple de la natació, que va acabar dilluns i això fa que esportistes i delegacions marxin de Tarragona. Davant d’aquesta situació, des dels Jocs Mediterranis entregaran més entrades a voluntaris i organització. Es tracta d’una mesura per intentar garantir un aforament més elevat al Nou Estadi que durant la inauguració.

La cerimònia de clausura serà aquest diumenge a partir de les 9 del vespre al Nou Estadi. Un acte que es podrà seguir en directe a TAC12 a partir ja de les vuit, amb la prèvia de la gala. Serà el punt final a uns Jocs Mediterranis que ja han pasat l’equador i encaren la recta final amb les proves de bàsquet 3x3, atletisme, volei-platja i boxa. També ciclisme i futbol, tennis taula, gimnàstica rítmica, taekondo i tenis. Tancaran els Jocs les finals d'handbol, voleibol i waterpolo.