Salut redueix un 2,5% més els llits disponibles aquest estiu al Camp de Tarragona

El Servei Català de la Salut augmenta fins el 90% aquest estiu el nombre de llits disponibles a Catalunya, durant la campanya de vacances, front el 88% del 2017. Un increment que no es tradueix al Camp de Tarragona on la disponibilitat de llits es mantindrà al voltant dels 8 de cada 10 disponibles, amb una disminució percentual, sobretot durant el mes d'agost. La disponibilitat de llits s'anirà reduint progressivament durant l'estiu.

Amb tot, les necessitats específiques del territori en període de vacances i per tant d'augment de la població, Salut contractarà un centenar de professionals de reforç per complementar les plantilles als municipis de la Costa Daurada.

L'objectiu del Departament de Salut és respondre a l'activitat programada, que és inferior a l'habitual, i a la urgent, amb especial prioritat a la cirurgia cardíaca i oncològica. A més, el Sistema d'Emergències Mèdiques també reforça el dispositiu d'estiu amb 24 unitats adicionals a les àrees turísitques de la costa catalana.