La TAP, preparada per acollir el voleibol dels Jocs Mediterranis

La competició començarà divendres i hores abans de la inauguració oficial de Tarragona 2018. Hem visitat aquest espai i també l'Auditori del Camp de Mart, seu del bàsquet 3x3.

L'Auditori del Camp de Mart va ser una de les apostes més exòtiques de Tarragona 2018. Mig any enrere nosaltres mateixos vam organitzar el primer partit de bàsquet 3x3 de la seva història. Però encara no hi havia pista.

Ara tampoc hi és, la competició no arrencarà fins al 27 de juny i el terreny de joc s'instal·larà 2 dies abans provinent d'Andorra. De moment ja s'aprecia la tarima, que cobreix el lateral de les primeres 3 files de seients d'un auditori on es completaran tasques de millora en jardineria i mobiliari. Des del marcador a la zona tècnica o de mitjans, afirmen que arribaran a temps.

Molt més avançada es troba la TAP, que acollirà les proves de voleibol, un esport que arrencarà divendres i hores abans de la mateixa inauguració. Ja es contempla el parquet i també la divisió de l'espai per acostar els espectadors als partits. El voleibol serà una de les especialitats amb major participació, i és que s'han inscrit 12 seleccions masculines i 13 femenines. La demanda va superar les expectatives prèvies, obligant a habilitar també el pavelló del Serrallo.