Meritxell Batet diu que Tarragona 2018 és un exemple de diàleg entre Catalunya i Espanya

La ministra de Política Territorial Meritxell Batet va inaugurar la piscina de l’Anella Mediterrània. Un acte que va servir per posar en valor la feina feta conjuntament entre totes les administracions implicades a Tarragona 2018. De fet va emplaçar a seguir treballant conjuntament per aconseguir grans èxit en clau de país i destensar la situació que es viu entre Catalunya i Espanya.

És un dels equipaments estrella de l’Anella Mediterrània i també és un dels que més ha costat que sigui una realitat. Tarragona ja té una piscina de mides olímpiques a la seva disposició. La nova ministra de Política Territorial, Meritxell Batet va ser l’encarregada d’inaugurar aquest equipament. Per Batet els Jocs Mediterranis de Tarragona són un clar exemple que el diàleg entre les administració catalana i espanyola és possible.

Precisament l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, també va valorar la bona entesa que hi ha hagut sempre entre totes les administracions al voltant de Tarragona 2018.

La ministra ja té la vista posada en la inauguració de divendres, on tot indica que en aquest acte coincidiran Quim Torra, Pedro Sánchez i el rei Felip VI. Una trobada que podria servir per començar a desglaçar les vies de diàleg.

La nova piscina de l’Anella ha estat finançada per l’Estat i ha tingut un cost de 1,7 milions d’euros. Ara ja està a punt per rebre les proves de natació i waterpolo dels jocs. Ha estat la penúltima inauguració abans de la cita esportiva. Aquest dimecres el president de la Generalitat Quim Torra vindrà fins a Tarragona per inaugurar l’últim equipament, el Palau d’Esports.