Promoesport podria vendre les seves accions al Nàstic

El grup inversor s'ha descinvulat de la parcel·la esportiva i no es descarta que retiri també el suport econòmic a la SAD. Arriba així una etapa nova al Nou Estadi.

Fa 5 anys Rodri va aterrar a Tarragona amb la compra d'un 10% de l'accionariat del Nàstic. Va ser durant l'etapa de la Segona B i amb ampliacions posteriors de capital que van reforçar el pes de Promoesport. Emilio Viqueira a la direcció esportiva, José Luis Deus al planter i Vicente Moreno a la banqueta. L'ascens a Segona i la promoció per pujar a Primera van exemplificar els moments dolços de la relació Rodri-Andreu.

Però els dos últims anys el Nàstic va fregar el descens a la categoria de bronze i desenes de fitxatges van suspendre. La mutació de la plantilla a estiu i hivern va ser constant. Emilio Viqueira va caure abans d'acabar la Lliga. L'entesa esportiva és cosa del passat i la ruptura pot ser total.

Així arrenca l'estiu del Nàstic. Malgrat els alts i baixos, tot apunta que Josep Maria Andreu continuarà al capdavant del Consell d'Administració.