El PDeCAT denuncia que Ballesteros ha incomplert la majoria de compromisos electorals

Falta un any de mandat i n’ha fet balanç el grup municipal del PDeCAT de Tarragona, a l’oposició. Denuncien que l’actual alcalde ha incomplert la immensa majoria dels seus compromisos electorals i destaquen, per exemple, la manca de manteniment a la ciutat.

L’alcaldable del PDeCAT de Tarragona i actual portaveu del grup municipal assegura que el govern socialista que encapçala Josep Fèlix Ballesteros ha incomplert un 85% dels seus compromisos electorals. Destaca, per exemple, que no s’ha creat la policia de barri ni s’han posat càmeres de vigilància a Llevant. Nadal també assenyala que la majoria de grans projectes anunciats, tampoc s’han desencallat i encara ara no són una realitat. Cita per exemple el cas del Banc d’Espanya o la reactivació de la Tabacalera. Pel PDeCAT és especialment preocupant la manca de manteniment de la ciutat i per tot plegat arriba a aquesta conclusió.

Entre les propostes de Nadal, un pla de xoc de manteniment. Pel que fa a la seva candidatura, ha explicat que la integraran més dones que homes i que encara no sap si es presentarà sota les sigles del PDeCAt o amb alguna altra denominació o fórmula, tot i que aquest és un extrem que, assegura, no li preocupa.