A 10 dies de Tarragona 2018

L'equip organitzador accelera el ritme per fer possible que els Jocs Mediterranis siguin un èxit. Avui us expliquem quina feina queda per enllestir en tan sols una setmana i mitja.

La nit del 22 de juny comencem i ho farem aquí, a un Nou Estadi del Nàstic que també perfila desenes de detalls per poder rebre la visita de centenars de personalitats esportives, socials i polítiques d'arreu de la mediterrània. Aquest és un dels dos fronts oberts per l'equip de Tarragona 2018, garantir el secretisme previ de la cerimònia i que tothom tingui el seu lloc.

És hora de l'enviament i confirmació d'invitacions, de la ubicació de tots aquests convidats, i de completar el complex trencaclosques. Tant Madrid com Catalunya han estrenat govern fa pocs dies. I Tarragona aspira a la foto completa: Felip VI, Pedro Sánchez i Quim Torra.

Diuen no patir pel Palau d'Esports, seu de l'handbol i que podria inaugurar el mateix Quim Torra el dia 20. Des del pla de transports al de seguretat, passant per la coordinació televisiva, són els deures dels Jocs.

De manera imminent es tancaran moltes de les instal·lacions que acolliran proves dels Jocs i també algunes de les que serviran d'espai d'entrenament. A partir de dilluns rebrem els primers representants del comitè internacional, entre ells, el president Amar Addadi. L'assaig general de la inauguració es durà a terme el dia 21.