Maria José Figueras pren possessió com a rectora de la URV

La URV ja té oficialment des d'aquest dilluns una dona al capdavant de la institució. Així és després de la presa de possessió de la nova rectora Maria José Figueras. Un millor finançament,, la retenció del talent local i les obres de la facultat d'educació, principals reptes del nou equip rectoral

Imatge històrica la que s'ha viscut aquest dilluns a primera hora del matí al rectorat de la Universitat Rovira i Virgili. Després de la seva ratificació per part del president de la Generalitat i la Consellera d'Universitats, Maria José Figueras ha pres possessió del càrrec de rectora de la URV, esdevenint la primera dona en assumir el màxim comandament de la universitat tarragonina.

Una Maria José Figueras que ha aprofitat la seva primera compareixença ja com a rectora a tots els efectes per a marcar els seus principals objectius, la millora del finançament universitari i , sobretot, l'augment d’alumnes i la retenció del talent local.

Un altre dels grans reptes del nou rectorat serà assumir la construcció ja iniciada de la nova facultat d'educació, al Campus Catalunya. Un projecte que Figueras exposarà públicament en els propers dies i que reconeix necessita un finançament que ara mateix no té.

Una presa de possessió de Figueras que es completarà aquest dimarts amb la de la resta del seu equip rectoral