El Minipop podria deixar de celebrar-se al passeig de les Palmeres

Cartell de luxe amb noms destacats del panorama musical català encapçalats, entre altres, per Mishima, per reivindicar, emparant-se amb un èxit de públic sense precedents, la idoneïtat de l’espai del passeig de les Palmeres, que ha acollit el festival durant vuit edicions. Un espai que la nova política d’ordenances d’ús de la via pública pot posar en entredit. Per això, el MInipop d’enguany estava construït com un homenatge a la casa que ha acollit el festival en les seves primeres vuit edicions.

En total, unes 7.000 persones han passat pel recinte durant els tres dies d’un festival que es va iniciar amb la música hipnotitzadora de Reinaldo i Clara amenitzant una tarda que també convidava a gaudir de la dotzena de propostes fixes i diversos tallers (circ, fotografia, cistelleria,...) que va omplir l’espai de creativitat en un festival pensat per compartir música en família.

La Iaia, o les posidònies marines de Joan Miquel Oliver van protagonitzar algun dels moments àlgids d’una vuitena edició del MInipop que va obrir portes amb totes les entrades venudes, i que també va cedir un espai per reivindicar els drets dels refugiats.