×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Música, teatre i exposicions integren la programació especial del Port de cara als Jocs

Música, teatre i diferents exposicions marcaran els propers mesos l'aportació del Port de Tarragona al programa cultural dels Jocs. D'entre les diferents propostes, destaca el concert de clausura del programa cultural que portarà Carmen París al Teatre Tarragona a finals d'octubre

Dues grans figures de la mascota Tarracus donaran la benvinguda als assistents de la quinzena d'actes, entre els que organitzarà directament i els que patrocinarà en els propers quatres mesos, que conformaran l'aportació del Port de Tarragona la programa cultural dels Jocs Mediterranis.

Una programació multidisciplinar que tindrà com a punt àlgid la cloenda del programa cultural global mitjançant un concert al Teatre Tarragona de la cantautora Carmen Paris. Sota el títol 'Mediterraneando' París farà un recorregut per músiques amb empremta mediterrània acompanyada de la pianista Maria Parra i el saxofonista Xavier Pié.

Ja als equipament portuaris, destaca l'exposició al Tinglado número 1 "Els castells i la ciutat de Tarragona", que repassarà la trajectòria de les quatre colles de la ciutat i la visita del Pailebot Santa Eulàlia, coincidint amb el Concurs de Focs Artificials, així com teatre i altres activitats al Teatret del Serrallo.

Des de l'autoritat portuària s'ha destacat la responsabilitat de l'ens amb un esdeveniment tant important per la ciutat.

Les dues grans figures de Tarracus dissenyades per encàrrec del Port han estat a càrrec dels artistes serrallencs Fidel Solé i Eric Borràs