×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

Les obres al camp de tir i al velòdrom, en marxa

Els dos projectes de Tarragona 2018 que han generat més dubtes les últimes setmanes s'han activat per fi. Les seus del tir al plat i els jocs de boles ja han començat. Queden 22 dies per als Jocs Mediterranis i hem accedit als dos equipaments.

Aquest és l'estat actual del velòdrom de l'Anella Mediterrània de Camp Clar, seu dels jocs de boles, entre ells la petanca. L'espai central de ciment devorat per les males herbes ha desaparegut i s'ha netejat completament la zona, a l'espera d'instal·lar les fustes on es desenvoluparà cadascuna de les competicions. Cada modalitat de boles utilitza una fusta diferent, i aquest serà gairebé l'últim pas per adequar l'antic velòdrom.

Durant dos anys, amb l'inici de les obres a l'Anella, el velòdrom va quedar en desús. Ara s'ha pintat l'entorn a l'espera d'una reforma integral sense data i que no arribarà abans dels Jocs Mediterranis.

De Camp Clar a Sant Salvador on el camp de tir serà la seu del tir al plat. Hi ha dos terrenys de joc. Al principal s'ha fet una inversió d'uns 50.000 euros per comprar les noves màquines tira plats. Aquest serà el llegat de l'històric espai existent des de la dècada dels 70. L'altre camp també ha renovat el sistema però a través d'un lloguer de maquinària que finalitzarà en acabar-se els Jocs Mediterranis.

En poc més d'una setmana es preveu pintar tot el camp de tir per canviar l'aspecte exterior del recinte.