Ferran Siré prepara l'Europeu júnior de natació

És una de les grans promeses del Club Natació Tàrraco i buscarà fer història a la recerca d'una final del Campionat d'Europa Júnior, que se celebrarà a Helsinki al juliol. Ell i Carles Coll han completat un stage a Sierra Nevada.

Puntualment els podem veure al Natació Tàrraco malgrat que creixen com a esportistes amb beca al CAR de Sant Cugat. Tant el Ferran Siré com el Carles Coll destaquen en l'àmbit estatal, ara bé, tan sols Siré va aconseguir la preuada mínima per competir a l'Europeu júnior de natació.

Serà als 200 metres papallona on aquest jove de 17 anys, de primer any júnior, lluiti per un lloc entre els millors.

L'acompanya Carles Coll, de 16 anys i amb plusmarca catalana dels 200 braça quan en tenia 14. Tots dos tancaran aviat l'stage de preparació a Sierra Nevada, on aprofiten l'inferior nivell d'oxigen per incrementar l'estat de forma. Coll no nedarà a Helsinki però també té els seus objectius.

Diversos cops Campió d'Espanya per edats, el futur de Siré apunta cap a les proves de resistència tot i que també es defensa en les de velocitat. A Finlàndia vol fer marca personal.

El Campionat d'Europa júnior de Natació se celebrarà al juliol. L'últim participant europeu júnior del Tàrraco va ser Eduard Galdeano l'any 2010.