Fallarà diumenge algun rival del Nàstic?

Els grana juguen dimenge a Huesca però també a Lleó, Almeria, Reus i Albacete. 5 camps poden definir el futur dels de José Antonio Gordillo a Segona. Des de la plantilla prefereixen no fer càbales: cal guanyar els dos últims partits per salvar-se.

La Cultural Leonesa rep la visita de l'Oviedo amb un punt menys que el Nàstic i deprimit per l'última derrota al Nou Estadi. L'Almeria empata amb els tarragonins i s'enfronta a l'Alcorcon que, 2 punts per damunt dels de Gordillo, vol enllestir la permanència. El Còrdova obre el descens i ha de guanyar a un Reus Deportiu que pot exercir d'aliat del Nàstic, i l'Albacete i el Barça afronten una final, especialment per als visitants, a 2 punts de la salvació.

Serà diumenge a dos quarts de nou del vespre quan els grana tinguin l'oportunitat de complir a Huesca i no dependre de ningú. Ells no esperen favors de cap equip.

El Huesca ja ha pujat a Primera Divisió, una gesta sense precedents a la seva història. Amb 1 punt de coixí sobre el descens, el Nàstic té clar qui es juga alguna cosa diumenge i qui no.

Demà parlarà José Antonio Gordillo, que afrontarà el seu primer desplaçament com a tècnic del Nàstic.