Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

L'Escola del Miracle recupera una línia gràcies a l'allau de preinscripcions a l'Escola de l'Arrabassada

Problemes a les preinscripcions escolars de P3 i primer d’ESO a la ciutat de Tarragona. Alguns centres de la ciutat han rebut un accés de sol·licituds que en alguns casos no poden donar resposta. El Departament d’Ensenyament obrirà noves línies per facilitar la matriculació en els centres que s’han escollit i demana paciència a les famílies.

Des que es va confirmar que es construiria la nova escola de l’Arrabassada el centre ha rebut una allau de sol·licituds pel curs que ve. Per exemple per P3 hi ha 65 famílies que volen anar en aquest centre, però només hi ha disponibles 50 places. També ha tingut molta demanda l’Escola del Miracle. Ensenyament ja ha dit que és impossible posar una nova línia de P3 a l’Arrabassada ara mateix, ja que l’escola està en barracons i ja no pot créixer més. Però en canvi obrirà una nova línia de P3, la segona, a l’Escola del Miracle. D’aquesta manera es donarà resposta a la demanda dels dos centres.

Un altre problema és a primer d’ESO. El creixement demogràfic d’abans de la crisi arriba en aquest curs. A l’Institut Martí Franquès, el departament d’Ensenyament va autoritzar fa temps la creació d’una setena línia per primer d’ESO, però un problema informàtic no ho va tenir en compte i va deixar molts alumnes fora del centre.

Des de les dues administracions asseguren que amb l’obertura d’aquestes dues línies es donarà resposta a tota la demanda i esperen deixar enrere la preocupació que aquesta situació ha generat en algunes famílies de la ciutat.

0
0
0
s2sdefault
tac12 newsletterSubscrigui's al butlletí de TAC12
per estar al dia de què passa al Camp de Tarragona