La Mitja Marató de Tarragona 2018 començarà a la Plaça Imperial Tàrraco

Amb meta a l'estadi d'atletisme de Camp Clar, el circuit travessarà punts com el Passeig Marítim, el Passeig de la Independència i l'Avinguda Roma. Un recorregut exigent i que hem analitzat amb tres experts de l'especialitat... La prova arrencarà a les 9 del matí del dissabte 30 de juny.

Aquest serà el recorregut de la Mitja de Tarragona 2018. En blau s'aprecia la zona decisiva, que acostarà els participants a l'Anella Mediterrània.

El quilòmetre zero el situarem a l'inici de l'Avinguda Roma direcció València i per connectar amb Vidal i Barraquer a través del Carrer Enric d'Ossó. Qualsevol atleta local coneix l'asfalt de la mateixa avinguda, la primera línia de costa del barri del Serrallo i part de l'espigó. Un fragment de cursa similar al de la Sant Silvestre local.

La dificultat tècnica arrenca en tornar pel mateix Passeig Marítim, passant ara per davant de la Llotja de Pescadors i afrontant l'incòmode desnivell positiu del Passeig de la Independència. Aquí podrien generar-se els primers talls importants.

Tot seguit els atletes tornaran a l'Avinguda Roma i faran el tomb a la Plaça Imperial Tàrraco per córrer l'últim tram de la Rambla President Companys fins a l'altura de El Corte Inglés. En girar cua cap a l'Avinguda, la recta serà eterna a través de l'antiga Nacional 340 i cap a la meta de Camp Clar.

Amb gir a la dreta pel Carrer Fluvià i a l'esquerra per Benilde i Besós, quedarà menys de mig quilòmetre per accedir al final de la cursa, ubicada al tartà de l'estadi d'atletisme.