228 proves i possible "overbooking" a la Vila Mediterrània de Tarragona 2018

L'elevada inscripció esportiva ha superat les expectatives i podria deixar sense espai la Vila Mediterrània de Port Aventura. Recordin que demà a les 5 de la tarda TAC12 emetrà en directe el sorteig de les fases de grup dels esports d'equip.

Abans dels Jocs Mediterranis sempre es planteja una proposta de màxims que, pel camí, es redueix. Així, de les 237 proves previstes a Tarragona 2018 només en cauran 9. A Mersin la xifra va ser superior, de 263 proves, però moltes d'elles van comptar amb una participació gairebé ridícula malgrat eliminar-ne 53 més. Tarragona ha volgut evitar que cap quadre competitiu es quedi literalment a mitges.

Un mateix esport pot acollir desenes de proves en funció del gènere, el pes i altres paràmetres. La xifra d'inscrits, entre esportistes i delegats de cada comitè superarà els 4.000. És tan elevada que la Vila Mediterrània podria patir overbooking...

Aquesta dada no contempla els competidors i oficials que conviuran a Castelldefels i Barcelona, també seus dels Jocs.

Des d'avui i fins demà es realitza l'última sessió de seguiment del Comitè Internacional prèvia a Tarragona 2018. També es preveu treballar amb els membres organitzadors dels Jocs d'Algèria del 2021. Demà dimecres a les 5 de la tarda se sortejaran els quadres dels esports d'equip en voleibol, waterpolo, handbol i futbol.

Un sorteig que es podrà seguir en directe a TAC12 i que comptarà amb la participació de cares conegudes de cadascuna de les modalitats.