Front comú de les administracions catalanes de cara als Jocs

Des del Govern, les Diputacions i l'ajuntament de Tarragona destaquen el quòrum existent per a la cita; ho han fet a la seu de Castelldefels. Mentrestant, TAC12 i la Xarxa preparen un desplegament mediàtic sense precedents a la història de les televisions de proximitat.

4 de maig i primera visita oficial de Tarragona 2018 al Canal Olímpic de Castelldefels. Des de les administracions locals al Govern de la Generalitat, aquesta reunió és protocol·lària però vol evidenciar l'acord existent per tirar endavant els Jocs, del 22 de juny a l'1 de juliol.

I TAC12 no és aliena a la rellevància de l'esdeveniment. En col·laboració amb la Xarxa prepararem, 3 unitats mòbils, una dotzena de retransmissions en directe, 6 informatius diaris amb connexions amb les seus i 1 programa nocturn de resum de cadascuna de les jornades. Serà possiblement la cobertura més important dels mitjans locals a la història de Catalunya.

Detalls del seguiment de TAC12 que s'han conegut coincidint amb aquesta imatge, la de l'entesa entre les Diputacions de Tarragona i Barcelona, l'ajuntament i la Generalitat. El Canal Olímpic és un bon exemple a seguir. Gestió pública i en funcionament des de fa més d'un quart de segle.

Queden 49 dies per als Jocs Mediterranis. Barcelona i Castelldefels són dues de les 16 seus de la cita, la resta d'elles a la demarcació de Tarragona.