Pales de pàdel amb una segona vida solidària

Vuit alumnes de l'escola d'educació especial Solc de Tarragona són els encarregats de donar una segona utilització a les pales de pàdel ja descartades pels seus usuaris i recollides a través de l'entitat Pàdel amb Tu. Una acció respectuosa amb el medi ambient i que dóna una oportunitat de formació a aquest alumnes.

D'aquesta manera els vuit alumnes de l'escola d'educació SOLC que participen en el projecte Pales Solidàries expliquen als seus companys com treballen sobre pales de pàdel rebutjades pels seus usuaris, i que ells tornen a posar en circulació després d'una reparació a fons, evitant que els components nocius de la pala com la fibra de vidre o la fibra de carboni malmetin el medi ambient.

Pales solidàries sorgeix de la iniciativa de l'entitat Pàdel amb Tu, que amb presència a diverses localitats del territori com Tarragona, Salou o Torredembarra, fa servir l'activitat física en general i el pàdel en particular per a potenciar la pràctica de l'esport entre nens i nens amb o sense discapacitats físiques i intel·lectuals.Amb aquest projecte, on participa l'escola Solc i l'Institut Cal·lípolis, ja han recollit dos centenars de pales per a la seva reparació per part dels alumnes de la SOLC i el seu posterior repartiment a escoles d'Educació especial o entre infants amb poc recursos.

Tots els donants de les seves velles pales poden seguir, a través d'un codi QR, el recorregut de la mateixa durant la seva reparació i fins i tot podrà dur a terme la seva entrega un cop finalitzada, les primeres 15 pales tindran com a destí els usuaris de Pàdel amb Tu de Torredembarra