Tarraco Turisme rellança l'APP de realitat virtual amb noves funcions per reviure la Tarraco romana

Ja fa un any que es pot fer un viatge en el temps a Tarragona amb l'aplicació Imageen Reliving Tarraco, una experiència pionera al territori que els seus promotors estan començant a expandir a ciutats i municipis d'interès turístic. Al Camp de Tarragona també es troba al nucli medieval de l'Espluga de Francolí i la vil·la romana de la llosa, a Cambrils. Ara, coincidint amb els Jocs Mediterranis, Tarragona Turisme rellança aquesta temporada la nova aplicació perquè finalment sigui una de les eines de futur més importants per les visites al patrimoni de Tarragona. Com a novetat, incorpora guies virtuals i ja pensa en expandirse.

La recreació virtual es pot fins i tot veure en ulleres de realitat virtual, que a Tarragona, els agents culturals i guies turístics podran incloure a les seves visites. Aquesta nova temporada de primavera estiu Tarragona Turisme iniciarà el rellançament de l'eina tecnològica amb una campanya que implicarà tots els agents turístics públics i privats.

L'aplicació mostrava fins ara els anomenats Slides amb els quals el visitant pot transformar virtualment el paisatge que veu, amb el de fa 2mil anys. Ara se l'hi han afegit guies virtuals i fins i tot ha incorporat gladiadors reals a l'amfiteatre. Ara es mostren el recinte de culte, el circ romà, el fòrum de la colònia i l'amfiteatre, però en un futur s'incorporaran altres recreacions del passat medieval o altres èpoques. Imageen ja ha rebut més de 200mil descàrregues arreu del món.