La UGT denunciarà la precarització del sector serveis durant l'1 de maig

La lluita contra la bretxa salarial, a favor dels pensionistes i en contra de la precarització del sector serveis al Camp de Tarragona marcaran la celebració de l'1 de maig per al sindicat UGT, que ha reunit els seus delegats sindicals aquest dimarts a Tarragona.

Com la culminació de les mobilitzacions començades el passat 8 de març amb la vaga feminista i continuades durant aquest mes d'abril amb les manifestacions i concentracions dels pensionistes., Així encaren la jornada de l'1 de maig des del sindicat UGT, que aquest dimarts ha reunit la seva assemblea de delegats del camp de Tarragona en una assemblea que ha estat presidida pel seu secretari general a Catalunya Camil Ros.

Un 1 de maig en que des del sindicat volen posar l'èmfasi en les carències ja manifestades en les darreres mobilitzacions, com la bretxa salarial entre homes i dones i la necessària revalorització de les pensions. Unes revindicacions que creuen són algunes de les recuperacions indispensables de drets socials que han d'arribar un cop superada la crisi econòmica.

Pel que fa a les problemàtiques específiques del camp de Tarragona, des de l'UGT es vol posar l'accent en la precarització creixent del sector serveis, sobretot durant la temporada turística i que creuen s'exemplifica en la vaga anunciada per a aquest proper cap de setmana als hotels de Port Aventura