Els Xiquets busquen alternatives per assajar mentre ho fan provisionalment al Palau de Congressos

El Palau de Congressos és una solució d'urgència però que no pot tenir molta continuïtat en el temps. Així es manifesten els Xiquets de Tarragona després de dur a terme el primer assaig fora del local del carrer Santa Anna després de que l'ajuntament hi prohibís l'activitat castellera per perill d'esfondrament. Un consistori amb el que la colla matalassera es mostra crítica després d'anys d'inacció.

24 hores després de conèixer que no podran fer servir el seu local d'assaig durant un temps indeterminat, com a mínim d'uns mesos, els Xiquets de Tarragona tornaven divendres als assajos al recinte firal del Palau de Congressos.

Una mesura aquesta totalment d'urgència, a l'espera de buscar conjuntament amb l'ajuntament un espai alternatiu al local del carrer Santa Anna que compleixi amb totes les mesures de seguretat i amb totes les necessitats d'una colla castellera de la dimensió dels de la camisa ratllada.Hores després d'aquest primer assaig la colla feia un comunitat en que es mostrava crítics amb l'actuació del consistori en tot aquest assumpte, sobretot per a inacció durant anys que ha dut a aquesta situació. També agraeix la tasca del consistori un cop conegut l'estat d'emergència actual i reclama solucions per a que la situació afecti el menys possible el desenvolupament de la temporada matalassera.

Una temporada que en les properes setmanes agafarà velocitat de creuer per als Xiquets de Tarragona, un cop passada la diada de Sant Jordi