Nano Rivas: "És un partit vital"

Aquest dissabte (16 hores) el Nàstic rep el Numància al Nou Estadi amb l'objectiu d'allunyar el descens, a 5 punts quan manquen 21 per disputar-se. Els sorians són quarts classificats i ocupen places de promoció d'ascens a Primera.

Javi Jiménez és l'única absència segura de Nano Rivas, sancionat per acumulació de grogues. L'ambient que es respira és positiu. Malgrat perdre a Oviedo, 5 punts separen encara el Nàstic de la zona de descens a manca de 21 per disputar-se, i 4 dels 7 partits pendents seran al Nou Estadi. Ara bé, l'entrenador creu que el resultat de demà pot marcar el final de la temporada.

Els sorians arriben amb les baixes notables de Diamanká, Manu del Moral i Iñigo Pérez. Encadenen tres victòries però són tan sols el dotzè classificat si comptabilitzem els partits com a visitant. 400 aficionats els acompanyaran a la grada.

Aquest vespre els grana es concentraran i estrenaran el nou autobús abans de rebre demà dissabte el Numància a partir de les 16 hores. El Barça B marca el descens i rebrà el Rayo al Mini Estadi.