Ferré i Figueras comencen la campanya per les eleccions a rector de la URV

Aquest dimecres s'han presentat les dues candidatures a rector de la Universitat Rovira i Virgili. Les eleccions al rectorat tindran lloc el 15 de maig, i s'hi presenten l'actual rector Josep Anton Ferré i la investigació de ciències mèdiques M. José Figueras. La campanya doncs, ja està en marxa.

Lluitar per una millora del finançament de les universitats per tal de poder augmentar la qualitat de les condicions laborals del personal docent i apostar per l'atracció de talent a la URV en tots els seus àmbits, des dels graus fins als doctorats.

Amb aquests punts en comú s'han presentat aquest dimecres les dues candidatures a equip rectoral, la comandada per l'actual rector Josep Anton Ferré i l'encapçalada per la catedràtica de Microbiologia María José Figueras, que es voncerteix en la primera dona en optar a ocupar el càrrec de rector de la URV.Unes eleccions inèdites fins ara després de només quatre anys d'un rector en el càrrec que Ferré diu que no l'han sorprés i que han de servir per a fomentar el debat intern. L'aspirant Figueras creu que serviran per mobilitzar un important sector dins de la URV que demana un canvi en les estrutures de gestió.

Les primeres topades entre els candidats han estat al voltant de la transparencia de la gestió actual i la manera de fer arribar les iniciatives de govern als diferents estudis de la URV. Les eleccions per a conéixer l'equip que dirigirà la URV els propers, 4 anys, el proper 15 de maig