A menys de 3 victòries de la permanència

Si fem cas a les estadístiques de l'última dècada, el Nàstic ha de sumar 49 punts per continuar a la Segona Divisió. En té 42, queden 7 jornades i 4 seran d'elles al Nou Estadi.

Guanyant els partits de casa el Nàstic aconseguirà la permanència sense patiment. I pel Nou Estadi han de passar encara el Numància, l'Osasuna, la Cultural Leonesa i el Rayo Vallecano.

Gràcies a la derrota del filial del Barça al camp del Huesca el descens s'ha quedat a 5 punts. Això permet que els càlculs siguin moderadament optimistes per als de Nano Rivas. Per fregar la barrera dels 50 punts cal guanyar tan sols 2 partits i empatar-ne 2 més.

Des del 2008, la mitjana necessària per continuar a la categoria s'ha situat en els 48,8 punts. Nano fa referència al cas de l'Elx. Fa just un any els alacantins comptaven amb 3 punts de marge però van acabar baixant 7 per sota del llindar de la permanència.

Amb la baixa per lesió de Pleguezuelo i el dubte d'Uche, els grana esperen que Competició retiri la segona groga de César Arzo a Oviedo i la cinquena de Javi Jiménez. En cas contrari, la defensa rebrà dissabte el Numància gairebé sense efectius.