Concert reivindicatiu per demanar l'alliberament de Sànchez i Cuixart

Una dotzena de músics tarragonins van omplir l'escenari del concert organitzat per l'ANC en record dels sis mesos d'empresonament del seu president i del d'Òmnium Cultural. Un acte en que es va escenificar el relleu al capdavant de l'organització a Tarragona

Un miler de persones es van aplegar a la Rambla Lluís Companys de Tarragona per a recordar mitjançant diverses actuacions musicals els sis mesos que duen a la presó de Soto del Real els presidents de l'ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

En total, una dotzena de músics de la demarcació van ocupar l'escenari situat al costat de la subdelegació del govern espanyol per a demanar la llibertat de tots els presos i la tornada de les persones exiliades. En el mateix sentit es van expressar els parlaments institucionals, presidits pels de la presidenta de l'ANC Elisenda Paluzié.

Uns parlaments que també van escenificar el relleu al capdavant de l'organització a la ciutat de Tarragona amb Gilbert Frigola com a nou coordinador local en substitució de Carles Xavier Gómez.

L'acte també va recordar les persones preses i exiliades mitjançant roses grogues, anticipant-se a la diada de Sant Jordi del proper dilluns