Toca tornar a guanyar a casa

El Nàstic té ganes de Nou Estadi i de donar una nova alegria a l'afició. Els grana, que durant moltes jornades van ser el millor local, ara fa tres partits que no guanyen davant els seus seguidors. El tècnic Dani Vidal espera la millor versió del seu equip per jugar davant un Fuenlabrada irregular però perillós. Els madrilenys, a la primera volta, ja van guanyar al Nàstic per 2 a 1 en un duel on van remuntar en només 4 minuts. Els tarragonins hauran d'estar atents al seu joc directe i fer una passa endavant en atac.

NO VAL RELAXAR-SE

Malgrat que el Fuenlabrada encadeni dues derrotes consecutives davant el Celta Fortuna i el Sabadell, el tècnic llença un avís a la plantilla. Si el Nàstic vol seguir a l'estela dels primers classificats, el camí passa per ser competiu i jugar amb intensitat els noranta minuts. 

HOMENATGE A UNA LLEGENDA

El partit entre el Nàstic i el Fuenlabrada arrencarà diumenge a les quatre de la tarda. Abans, el club grana farà un homenatge a Santi Coch, el jugador amb més partits de la història grana. La porta vuit del Nou Estadi també passarà a tenir el seu nom en honor als 528 partits oficials que el central va jugar durant 17 temporades.