L'escola l'Arrabassada estarà enllestida a inicis del 2020

Bones notícies per la comunitat educativa de Tarragona. D’aquí entre 15 dies i un mes, es començarà a construir l’escola de l’Arrabassada. Ensenyament hi destinarà 4 milions i mig d’euros i s’espera que les obres tinguin una durada de 22 mesos. Aquesta notícia feia molt de temps que era esperada pels membres de la comunitat educativa d’aquest centre que actualment estan en barracons.

Fa 11 cursos que la comunitat educativa de l’Escola de l’Arrabassada es troba en aquestes aules prefabricades, en una ubicació provisional. Ara veuen amb il•lusió i alegria al final d’aquesta etapa després que l’Ajuntament de Tarragona hagi acordat amb el col•legi les Dominiques una millor ubicació per a la construcció d’un nou centre escolar. Això ha permès deixar aquest terrenys lliures, al costat de l’antiga autovia i prop de l’ITV i del Nou Estadi. Aquí és on se situarà l’escola de l’Arrabassada. Unes obres que començaran en breu, d’aquí entre 15 dies i un mes.

Una construcció que es preveu que tingui una durada de 22 mesos. En tot Ensenyament hi destinarà més de 4 milions i mig d’euros. D’aquesta manera l’escola de l’Arrabassada disposarà de 6 aules d’educació infantil i 12 de primària. A banda també s’hi construirà una aula de psicomotricitat i aules específiques com d’informàtica i plàstica. També un gimnàs amb vestidors i una biblioteca, aquestes dues instal•lacions quedaran obertes al públic fora de l’horari escolar. En total es construiran gairebé 3.700 metres quadrats. Aquesta ha estat una gran notícia sobretot per les famílies del centre.

Amb l’anunci de l’inici de les obres es tanca una demanda històrica de la comunitat educativa de la ciutat. Ara només quedarà a Tarragona una sola escola pública tota prefabricada. És l’Escola de Ponent al barri de Camp Clar.