La salvació del CBT ja passa per un miracle

Gairebé només un miracle pot salvar l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona a la LEB Plata. I és que les opcions matemàtiques dels tarragonins comencen a ser més que escasses quan queden quatre jornades per al final. Després de la derrota contra el Cartagena, el CBT es troba a dues victòries del play-off de descens i a tres de la salvació directa. Una quimera. Els de Jorge Serna, però, ho intentaran fins al final.

El 73-86 complica encara més la vida als de blau. Després de cinc victòries consecutives a casa, el Serrallo va tornar a ser expugnat per segon cop consecutiu. Davant, però, el rival més complicat en el moment més crític: el líder. I el Cartagena va fer valdre aquesta condició per portar la iniciativa des de l'inici.

EL CARTAGENA MANA A LA SEGONA PART

Si més no, el CBT hi va creure i no es va desenganxar fins al descans. En el primer quart, parcial de 15-18 i, en el segon, de 18-23. Els de Serna marxaven a vestidors vuit punts per sota, però amb esperances. Aquestes es van acabar ràpidament en el tercer quart, quan el Cartagena sentenciava el partit amb un parcial de 17-26. Amb tot dat i beneït, el CBT va maquillar una mica el marcador retallant distàncies amb un 23-19 en el darrer quart. La diferència en el rebot ofensiu i en el tir lliure va ser clau.

Boe va ser el millor dels tarragonins, amb 13 punts. En la pròxima jornada, el CBT jugarà a casa del Santfeliuenc. Els del Baix Llobregat encara no tenen la permanència assegurada, fent l'empresa encara més difícil.