Els Mossos continuen buscant l'autor del crim de Campclar

Els Mossos d'Esquadra continuen buscant l'autor del crim d'aquest diumenge, a plena llum del dia, al barri tarragoní de Campclar. La investigació, de moment, es manté en secret d'actuacions i no ha transcendit si la policia catalana segueix la pista d'un individu o de més persones com a presumptes autors de l'assassinat.

En qualsevol cas, fins al moment, no hi ha hagut detinguts. Segons informacions del Diari de Tarragona, l'agressió mortal podria haver estat, primer, amb arma blanca i, després, a trets, però oficialment encara no es confirma si algunes de les ferides van ser causades per arma de foc.  L'individu hauria estat atacat a la sortida d'un locutori.

Els Mossos sí que han identificat la víctima, d'uns 30 anys, tot i que no n'han desvelat més detalls. Els fets es van produir poc abans de les 12 del migdia, a la rambla de Ponent, entre els carrers Riu Garona i Sant Benilde.

Fins allà, s'hi van desplaçar dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques, però ja no van poder fer res per salvar-li la vida. Després de confirmar-se la mort, la policia científica va estar pentinant aquesta zona durant més de dues hores, inspeccionant l'espai i recollint proves que permetin explicar el crim i qui hi ha al darrera. Els agents també haurien demanat les imatges de l'establiment on es trobava la víctima instants abans.

Ara el cas es troba en mans de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos a Tarragona per esclarir-ne els fets i la causa.