La columna vertebral del Voleibol SPiSP fa un pas endavant

 

La columna vertebral del Voleibol Sant Pere i Sant Pau viu la seva segona temporada amb la convicció que cada cop l'equip és més sòlid. L'experiència de l'última fase d'ascens, on els cooperativistes no van aconseguir cap triomf, també suma. De moment, enguany, els tarragonins lideren amb mà de ferro el seu grup de Superlliga-2 després de cinc victòries en cinc jornades.

EL TRIDENT CARRODEGUAS, GARCÍA-TORRES I SAMUEL PACHECO

I és que els jugadors que porten tot el pes ofensiu de l'equip de Vlado Stevovski són també els més veterans de la plantilla. El receptor Elio Carrodeguas, després de 6 temporades al club, és el gran referent, tant a dintre com a fora de la pista. Un emblema per l'afició i un mirall pels seus companys, que sempre el busquen en els moments més complicats.

Menció a part per al més gran de tots. Als seus quaranta-tres anys, el central Julián Garcia-Torres està vivint una segona joventut i és el millor bloquejador de la categoria.

L'oposat Samuel Pacheco també ha començat la temporada de forma imponent. El veneçolà, amb 131 punts, és el màxim anotador dels cooperativistes i el 7è de la lliga. A més, té el tercer millor servei directe. El duel de dissabte a la pista del Club Vòlei Roquetes serà especial per a ell.

A tots ells, s'hi ha de sumar l'arribada del col·locador Carlos Mora, que li ha donat a l'equip un plus de regularitat i estabilitat a l'hora de construir els atacs.