El Talent Latent dona el tret de sortida a l'SCAN

La desena edició de l’SCAN Tarragona enceta el seguit d’activitats que organitzarà fins al febrer amb la inauguració de la mostra central sobre la qual pivota aquest festival internacional de fotografia. L’exposició Talent Latent es podrà visitar al Tinglado 2 del Moll de Costa fins al 26 de novembre.

Talent Latent, l’exposició central del festival internacional de fotografia de Tarragona SCAN acull un total de deu treballs seleccionats entre unes quatre-centes propostes. Són projectes elaborats per joves talents majoritàriament nacionals, però que també inclouen propostes d’artistes palestins, argentins o xilens. La mostra, Traces de llum, explora la memòria de la imatge fotogràfica des de diferents vessants.

40 ACTIVITATS

scan

El festival SCAN vol ser més transversal i compta amb la complicitat de centres cívics, biblioteques, l’arxiu o diferents museus que també hi aporten propostes. En aquest sentit, una de les activitats destacades que donen sentit al festival és la jornada professional que aquest dissabte posarà en contacte a una dotzena de fotògrafs amb professionals i agents del món de l’art.