Els Mossos detenen sis persones pel tiroteig mortal a Campclar

Un mort, dos ferits i sis detinguts és el balanç de la baralla amb armes de foc entre dos grups al barri de Campclar, a Tarragona. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, els fets s'han produït a la una del migdia al carrer Riu Brugent, a tocar de la comissaria de la policia catalana. 

El cas està sota secret d'actuacions i la investigació continua oberta. Arran de la baralla entre els dos grups, hi ha una persona morta, un home d'entre 50 i 55 anys. També hi ha dues persones, també dos homes, ferits, tot i que no es tem per la seva vida i han estat derivades als hospitals Joan XXIII de Tarragona i Sant Joan de Reus.

Els Mossos han interceptat dues armes de foc, una curta i una altra de llarga. De moment, s'han efectuat sis detencions després de prendre declaració a un grup de deu persones a qui se'ls està prenent declaració a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. S'havien amagat en un pis del barri i que, segons han informat els Mossos, podrien tenir relació amb els fets.

Durant tota aquesta nit es mantindrà un servei policial excepcional al barri entre Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana de Tarragona perquè no hi hagi més aldarulls i per aportar sensació de seguretat entre els veïns. Aquest operatiu es podria mantenir al llarg de més dies.