Una defensa grana de rècord

L'únic gol que ha rebut el Nàstic en el que va de temporada va ser a la jornada dos, al camp del Rayo Majadahonda, i el va marcar Adeniyi al minut dos a causa d'una errada puntual i no per una mala actuació defensiva. Després, els grana van ser capaços d'empatar el partit i van estar fins i tot a punt de guanyar-lo.

De tot això ja fa un mes i aproximadament 450 minuts de joc. I és que els de Dani Vidal han mantingut la porteria a zero en cinc dels sis partits fins ara, fet que els permet ser líders destacats i en solitari del grup 1 de Primera Federació. Precisament, una categoria en la qual aquest inici de temporada del Nàstic en l'aspecte defensiu ha suposat un rècord.

Aquesta és la tercera temporada de la història de Primera Federació després de rellevar l'antiga Segona B. En les dues edicions anteriors, només el Vila-real B de la temporada 2021-2022 havia rebut un gol en les sis primeres jornades. La clau de la solidesa a la rereguarda ha estat la capacitat camaleònica dels de Dani Vidal per adaptar-se als rivals.

TRIGUEROS, INDISCUTIBLE

Una de les peces fonamentals de la defensa d'aquest Nàstic està sent Pablo Trigueros. El central, que ha arribat aquest estiu al Nou Estadi, ho ha jugat absolutament tot. Sis titularitats a l'eix de la defensa i, fins i tot, un gol, que va donar la victòria a Teruel amb una diana en els instants finals.

La pròxima jornada serà un gran repte per a la defensa grana; segurament, el més gran fins ara. Aquest dissabte, el Nàstic rep la Ponferradina, el segon classificat.