Derrota dolorosa del TGN Bàsquet a la prórroga

Derrota del Tarragona Bàsquet per 49 a 53 davant del Premià en un partit que les tarragonines tenien controlat i van acabar perdent a la pròrroga. Les liles van arribar a tenir una diferència de +5 quan faltaven pocs minuts per al final. Les males decisions en atac i els errors en els llançaments de tir lliure les van acabar condemnant.

Abans,  el conjunt d'Israel Esteve havia fet el més difícil i, gràcies a un parcial de 13 a 8 al tercer període, havia remuntat un duel marcat pel poc encert en atac dels dos equips. El final va ser cruel perquè el Premià va aconseguir l'empat a la penúltima jugada davant la permissivitat defensiva de les locals. Les tarragonines encara van tenir un últim llançament sobre la botzina, però no va entrar.

A la pròrroga van ser les visitants les que es van acabar emportant el partit gràcies a un parcial de 7 a 11. Amb aquesta derrota el TGN Bàsquet queda novè classificat amb un triomf i dos partits perduts.