La temporada simfònica de Tarragona acostarà artistes primera línia fins a l'estiu

Aquest dijous ha tingut lloc la primera presa de contacte del gran Milos Karadaglic amb la Franz Schubert Filharmonia al Teatre Tarragona. Es tracta del guitarrista clàssic més aclamat internacionalment ara mateix i serà el principal atractiu delConcierto de Aranjuez que prepara l’orquestra tarragonina per al 7 d’octubre.  Serà l’espectacle inaugural de la temporada simfònica a la ciutat que comptarà amb set concerts i un recital de piano del jove talent internacional Dimirty Ishkhanov

La Gira del ‘Concierto de Aranjuez’ portarà la Franz Schubert Filharmonia a creuar l’Atlàntic per primera vegada i actuar a la sala de concerts de més prestigi del món, el Carnagie Hall de Nova York.

schubert22

La temporada simfònica de Tarragona comptarà amb músics de primera línia. És el cas del director Chirstoph Eschenbach, que comandarà la interpretació de ‘La setena de Beethoven' el 3 de març.

L’icònic compositor alemany també tindrà presència amb 'La novena de Beethoven', el 3 de maig, celebrant els 200 anys de la seva estrena. Un dels altres plats forts serà el de ‘Les quatre estacions de Max Richter, que comptarà amb acompanyament de ballet i es representarà el 15 de juny.