L'estrena del documental 'Santa Tecla: del cor a la festa' fa petit l'Antic Ajuntament

Ple absolut a l'Antic Ajuntament per a l'estrena del documental 'Santa Tecla: del cor a la festa'. La peça s'endinsa en el món de la Santa Tecla Petita a partir de les vivències d'una setantena d'infants i joves que formen part d'alguna de les entitats que la conformen.

És obra del director David Oliete, que s'ha associat amb Marc Colilla i Jan Magarolas per generar un documental que busca conservar el llegat cultural de la Santa Tecla Petita.

La voluntat dels creadors és poder repetir l'experiència d'aquí a uns anys i fer un segon documental amb els mateixos testimonis per plasmar l'evolució de la cultura tradicional de la ciutat.

del cor a la festa documental

Per als protagonistes ha estat una experiència única poder participar del documental i explicar com viuen Santa Tecla des de dins.

Esperen que l'audiovisual serveixi perquè nous infants i joves s'animin a adherir-se a alguna de les entitats de la Santa Tecla Petita.

El projecte 'Santa Tecla: del cor a la festa' també compta amb una exposició fotogràfica permanent a la Casa de la Festa.

Pel que fa al documental, es podrà veure aquest dimecres després del Notícies12.