Rodrigo Cuevas inaugura el 10è FITT per la porta gran

Immillorable posada en marxa del 10è FITT amb 'La romería' d'un Rodrigo Cuevas desfermat que va omplir més de 1.500 localitats de l'auditori del Camp de Mart.

La connexió amb el públic va ser constant i el cantant asturià va fer gala d'un repertori a cavall entre el folklore i l'electrònica que va posar d'empeus a tothom.

Va repassar alguns dels seus temes més coneguts, però també va tenir temps d'incloure cançons del seu pròxim treball d'estudi que sortirà a la venda d'aquí a poc. Sens dubte, una arrencada històrica per a un FITT que no para de créixer.

Cuevas naturalitza amb les seves cançons l'ús de l'asturià i el castellà, però en aquesta ocasió el polifacètic artista va posar-se el públic a la butxaca parlant la majoria d'estona en català.

Cuevas public 2023

Amb tot, l'auditori del Camp de Mart va esdevenir un espai de celebració i comunió on els prejudicis no hi tenien cabuda. Una proposta innovadora que va sorprendre fins i tot a les autoritats assistents, que van celebrar el salt qualitatiu del FITT.

El FITT no ha fet més que començar i durant els quatre dies vinents Tarragona s'omplirà de propostes teatrals i d'altres disciplines artístiques redescobrint espais com l'Antiga Presó, el cementiri o el Mercat Central.