14x8000 = Cadiach i Latorre, junts a Tarragona

El 27 de maig Ferran Latorre va completar a l'Everest tots els sostres del planeta. Dos mesos després i sense oxigen artificial Òscar Cadiach va aconseguir la gesta al Broad Peak. Per primer cop els veiem junts des de llavors i gràcies a la trobada final del cicle de conferències de muntanya de la Diputació de Tarragona.

Fair Play de Latorre i Cadiach. El primer remarca que és un enamorat de Tarragona i que és alpinista gràcies al mateix Òscar Cadiach. Més de 3 dècades amb un somni de Latorre completat fa pocs mesos, ascendir l'Everest. Sincer, admet implícitament que l'hagués volgut coronar sense oxigen artificial. I Cadiach, orgullós d'un alumne que seguirà fent com ell...

Però no pas els enfronta com alpinistes malgrat que l'entorn va obrir una pugna per veure qui seria el primer català que completaria tots els vuit mils. Tant Cadiach com Latorre van presentar una conferència amb informació i documents de les seves últimes expedicions. Ara preparen noves aventures, potser fins i tot junts.

Cadiach vol atacar una muntanya russa aquest estiu mentre que Latorre contempla un 2019 repetint a l'Everest,