El TGN Bàsquet-Roser, en directe a TAC12

Serà el nostre "Partit de la Jornada ", dissabte des de les 18.30 hores. Tenim una cita al Pavelló del Sagrat Cor de Tarragona i on el TGN Bàsquet vol sentenciar virtualment la permanència a la màxima categoria del bàsquet femení de Catalunya.

El "SACO" és bàsic per evitar patir aquesta temporada. El TGN Bàsquet és segon de la fase dels de baix i amb dues victòries de marge respecte al primer dels equips que no tindria assegurada la salvació. Aquest equip justament és el Roser, el següent rival de Copa Catalunya i que arrossega un partit pendent. Per això la de dissabte és una mena de final anticipada amb molt a guanyar i poc a perdre perquè les liles disposen de marge d'error tot i ensopegar la jornada anterior.

És el tercer any seguit de les liles a Copa i el més solvent pel que fa a joc i resultats. Per pocs detalls no va ser possible eludir la fase de salvació. Ara queden 8 jornades i guanyant els duels com a local seria més que suficient per continuar a la categoria. Davant hi haurà un oponent desconegut.

La presència de TAC12 ha de jugar a favor del TGN, almenys això espera el tècnic. El TGN Bàsquet-Roser arrencarà dissabte a les 18.30h. i l'explicarem des de 5 minuts abans a la Televisió Pública del Camp de Tarragona.