Tarragona vol acabar amb la mala imatge que suposen els locals buits i bruts

https://www.youtube.com/edit?video_id=s6hfWJHTeZ0&video_referrer=watch

L’Ajuntament de Tarragona vol acabar amb la mala imatge que suposa pel comerç de la ciutat que hi hagi tants locals tancats i que molts estiguin en mal estat. És per això que estudiarà amb diversos actors implicats de quina manera es pot solucionar.

En molts carrers comercials es repeteix aquesta imatge, locals buits i que en molts casos es troben bruts i en mal estat. L’Ajuntament de Tarragona vol acabar amb aquesta tendència que ha augmentat en aquests últims anys a causa de la crisi econòmica. És per això que dins de la taula del comerç de la ciutat es crearà una comissió amb diversos agents implicats per posar solució a la mala imatge i impacte que asseguren tenen aquests locals cap a les zones comercials.

Des de la VIA T valoren positivament aquesta iniciativa. A banda però defensen una ampliació dels horaris comercials perquè el sector pugui ser competitiu i potent.

Precisament la dinamització en aquests eixos és molt important, és per això que per segon any la ciutat de Tarragona i Reus han unit sinergies en la campanya comercial “Tot queda a Casa”. Uns 300 comerços de les dues ciutats repartiran del 19 al 25 de març més de 15 mil rasques entre els compradors que podran ser premiats amb experiències del territori com entrades pels partits del Nàstic o el Reus Deportiu. A banda el cap de setmana del 23 i 24 de març hi haurà pels carrers de les dues ciutats diverses performance. Amb tot es vol promocionar el comerç i el moviment entre els dues ciutats.