La pitjor ratxa del Nàstic al Nou Estadi en 7 anys

Un empat i sis derrotes és el balanç de l'equip des del passat mes de desembre quan va guanyar a Tarragona per últim cop. L'última vegada que els grana van encadenar una dinàmica tan negativa va ser el curs 2010-2011.

1 punt de 18 possibles, pitjor que l'inici de curs de Vicente Moreno la temporada anterior amb 5 empats i 1 derrota: hi ha exemples propers de projectes incapaços de guanyar en 6 jornades consecutives a casa però cap puntuant tan poc com el d'ara. Així ens hem de desplaçar fins a la temporada 2010-2011 quan es va trigar 8 setmanes com a local a trencar l'estadística. Ara bé, aquell cop els grana també van empatar més que no pas perdre, amb 5 taules i tan sols 3 ensopegades.

Fins i tot el Nàstic de Primera, amb 2 punts de 18 en disputa, se situa per davant del Nàstic de Nano i Rodri. El següent exemple similar ens porta fins al curs 98-99, amb 10 partits sense sumar de 3 en 3 i amb la plantilla salvant-se pels pèls del descens a la Tercera Divisió. La derrota contra el Còrdova manté el descens a 4 punts i endinsa en la batalla el conjunt andalús

Un Fali que es perdrà el desplaçament de diumenge a Alcorcon per acumulació de grogues. Tampoc podrà jugar el porter Dimitrievski, convocat per la selecció de Macedònia.