Els nedadors estan preocupats per l'augment de motos d'aigua a les platges tarragonines

Un usuari del club de vela de la Platja Llarga grava una moto aquàtica que navega a gran velocitat prop de la zona de boies que delimita la zona de bany i el canal de sortida de les embarcacions del club. És una instantània que adverteixen els responsables de l’entitat, no és aïllada. La proliferació de negocis de lloguer d’aquest tipus d’embarcacions n’ha redimensionat la presència a les platges de Tarragona. En aquest punt de la platja Llarga, els responsables del club de vela mostren la seva preocupació per exemple, perquè els alumnes del seu campus d’estiu han de conviure amb el pilotatge prop d’ells de motos d’aigua.

CONVIVÈNCIA COMPLICADA

Les conductes incíviques d’algun pilot, reblen els responsables de clubs vinculats a esports al mar, podria conduir a un accident. Com a mesura preventiva el mateix club de vela, la secció d’aigües obertes del Club Tennis Tarragona i de l’associació Xina, i el Club Natació Tarraco, reclamen a les administracions que regulin de forma urgent l’ús i la circulació d’aquest tipus d’embarcacions a les platges tarragonines. La convivència entre el miler de nedadors d’aigües obertes que es calcula neden a les platges de Tarragona i les motos d’aigua és complicada.

Amb voluntat de conscienciar sobre la conducta i l’ús de l’espai al mar i la platja, el Club de Vela Platja Llarga de Tarragona acollirà dimarts que ve a les 7 de la tarda una xerrada sobre aspectes que tenen relació amb la seguretat al mar que oferirà la Guàrdia Civil del mar.