Els contraris a Hard Rock es fan sentir

Clam unitari d'una vuitantena d'entitats contra alguns grans projectes previstos a la demarcació. Segons l'organització, van ser unes 4.000 persones les que aquest diumenge es van manifestar pels carrers de Tarragona amb el lema “Defensem la Terra, llaurem el futur”. Hi van coincidir, per exemple, col·lectius contraris al complex d'oci i casinos de Hard Rock a Salou i Vila-seca o bé moviments contraris al transvasament del riu Ebre. Amb la pressió veïnal volen forçar un canvi de model de país.

La concentració es va iniciar al passeig de les Palmeres i va acabar a la plaça dels Carros, prop dels serveis territorials d'Urbanisme. És l'edifici on s'haurà d'aprovar el pla director urbanístic que permetria l'arribada del complex de Hard Rock. Justament, aquest era un dels principals cavalls de batalla dels manifestants i celebren que el tràmit urbanístic se segueixi dilatant en el temps.

De fet, oficialment aquesta aprovació continua sense data prevista i encara a l'espera dels dos informes pendents. No es desencallarà en la comissió territorial d'aquest dimecres. Des de la plataforma Aturem Hard Rock s'oposen al projecte perquè consideren que incrementarà la ludopatia, la sequera i la riquesa no revertirà en la població del territori.