Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

El rector de la URV es presentarà a les eleccions per ser reelegit

Gairebé fa quatre anys, el maig de 2014, Josep Anton Ferré assumia el càrrec de rector de la Universitat Rovira i Virgili. Ho feia després d’un procés electoral que es tornarà a viure enguany. El consell rector de la URV , en la seva última reunió, ha acordat el calendari de les eleccions, que s’efectuarien el 15 de maig. La presentació de candidatures es podrà realitzar fins el 17 d’abril. L’actual rector, Josep Anton Ferré n’encapçalarà una. Aspira a exercir un segon mandat perquè diu, encara li queda feina per fer.

A banda d’acordar el calendari electoral, el consell rector també ha donat el vist-i-plau a un projecte compartit amb d’altres cinc universitats catalanes en què la Universitat Rovira i Virgili coordinaria un centre de recerca interuniversitari sobre temes de seguretat a les xarxes informàtiques. Un projecte que permetria, asseguren des de la URV consolidar i estrenyer relacions entre les universitats, i que naixeria amb la voluntat de convertir la URV en un centre de referència en la recerca en ciberseguretat.

0
0
0
s2sdefault
tac12 newsletterSubscrigui's al butlletí de TAC12
per estar al dia de què passa al Camp de Tarragona