El Secretari d'Estat per l'Esport inaugurarà la pista d'atletisme el 7 d'abril

José Ramon Lete, passarà per Tarragona d'aquí a unes setmanes per donar el tret oficial de sortida d'un dels principals equipaments adequats per als Jocs Mediterranis d'aquest estiu. Dies abans, el 27 d'abril, es preveu també la inauguració de l'antic i remodelat pavelló de Camp Clar.

D'aquí a un mes i mig el màxim responsable esportiu del govern espanyol tornarà a Tarragona per inaugurar de manera protocol·lària una pista d'atletisme que, des del setembre i a l'espera de petits serrells, funciona ja a ple rendiment. Una cita que no comptarà amb actuacions esportives paral·leles i on es preveu també la presència del president de la Diputació, Josep Poblet, de l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros i dels representants del Club Atletisme Tarragona i el Nàstic.

L'espai compta amb la primera homologació internacional de la ciutat. La recta d'escalfament interior de 80 metres inèdita al territori és un dels trets més destacats, a més de la grada fixa per a 1.000 persones i de la torre de cronometratge, entre altres millores. Els treballs de remodelació de l'antiga pista de Camp Clar van costar 3 milions d'euros, finançats pel mateix Consejo Superior de Deportes i la Diputació de Tarragona. Mentre la inauguració de l'estadi atlètic es durà a terme el 7 d'abril, dies abans, el 27 de març, es farà el mateix amb el nou pavelló de Camp Clar.