Uche, relleu d'Álvaro Vázquez en atac

Serà baixa pràcticament un mes per culpa d'una lesió a la cama dreta, i la seva absència obre un interrogant difícil de respondre amb garanties d'èxit a la Lliga. Qui serà el substitut d'Álvaro Vázquez a la davantera del Nàstic? En principi, Uche, tot i els seus continus problemes físics.

Uche és el relleu natural d'Álvaro Vázquez, no pas pel tipus de futbol sinó perquè és el tercer de la llista, per darrere del lesionat i de Manu Barreiro. Però el mateix Nano Rivas ja va deixar caure després de la derrota contra el Saragossa que el nigerià és un prototip d'atacant diferent que obliga a introduir canvis a l'hora d'afrontar els partits.

Haurà de ser flexible, però, l'entrenador del Nàstic perquè Álvaro Vázquez no hi serà contra el Barça B, el Tenerife, el Granada, i possiblement tampoc davant el Còrdova i l'Alcorcon. Això significa que el cos tècnic necessita alternatives fins a la primavera. I només amb 3 punts sobre el descens just abans de desplaçar-se al camp del filial blaugrana, rival per la permanència.

Dongou és l'opció extra per a l'atac del Nàstic, sempre que no es canviï el dibuix per deixar sol Barreiro o resguardar-lo amb el polivalent Maikel Mesa.